Bejelentkezés
Vasárnaponként du.18.00 órától (román idő szerint) közvetített istentiszteletünk egész héten át megtekinthető.

 

Ha a fenti lejátszó nem működne, megnézheted youtubon is a közvetítést

Az élő közvetítés INGYENES de ahhoz, hogy lépést tudjunk tartani a technika fejlődésével, megkérünk, hogy támogasd te is az élő közvetítés fejlesztését, hogy minél többen tudják követni továbbra is ingyenesen az ÉLŐ ISTEN beszédének hirdetését .

Az alábbi PayPal utalást akkor is használhatod, ha nincs PayPal számlád és hitelkáryáról szeretnél utalni. Ha valamilyen hibát jelez a Paypal, valószinűleg azért van, mert a kártyádat nem aktiválta a bankod, internetes vásárlásra. Ebben az esetben kérned kell a bankodtól az internetes fizetés aktiválását.

Kedves nézőink! A következő istentisztelet megtekinthető vasárnap 18 órától

Ön egy zárt láncú, azaz nem publikus, közvetítéshez szeretne hozzáférni. A közvetítéshez a szerkesztőségünk címére (office@hitms.ro) küldött levélben lehet kódot igényelni. A szerkesztőségtől kapott kód használatával Ön elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el az alábbiakban foglalt feltételeket.
A zárt láncú közvetítés teljes video- és hanganyaga a Marosvásárhelyi Hit Gyülekezete (ASOCIATIA RELIGIOASA BISERICA CREDINTEI DIN ROMANIA-BISERICA DIN TARGU MURES) jogtulajdona.
A tulajdonos fél, írásos meghatalmazása nélkül tilos a közvetítés video- és hanganyagát részben vagy teljesen rögzíteni, átírni, lemásolni vagy bármilyen más formában reprodukálni, illetve publikálni, módosítani, részben vagy egészben számítógépen tárolni. A szerkesztőségünktől kapott kód bizalmasan kezelendő, harmadik személynek tovább nem adható.

Kód: