Bejelentkezés

Kedves Testvéreink és Barátaink! Hálásan köszönjük eddigi támogatásotokat és bizalmatokat, amellyel megtiszteltetek és követtétek az istentiszteleteinket. A helyi gyülekezet érdekében a továbbiakban szeretnénk nagyobb hangsúlyt fektetni a belső építésre, emiatt az istentiszteleteink közvetítését egy ideig szüneteltetjük. Megértéseteket köszönjük.

Ön egy zárt láncú, azaz nem publikus, közvetítéshez szeretne hozzáférni. A közvetítéshez a szerkesztőségünk címére (office@hitms.ro) küldött levélben lehet kódot igényelni. A szerkesztőségtől kapott kód használatával Ön elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el az alábbiakban foglalt feltételeket.
A zárt láncú közvetítés teljes video- és hanganyaga a Marosvásárhelyi Hit Gyülekezete (ASOCIATIA RELIGIOASA BISERICA CREDINTEI DIN ROMANIA-BISERICA DIN TARGU MURES) jogtulajdona.
A tulajdonos fél, írásos meghatalmazása nélkül tilos a közvetítés video- és hanganyagát részben vagy teljesen rögzíteni, átírni, lemásolni vagy bármilyen más formában reprodukálni, illetve publikálni, módosítani, részben vagy egészben számítógépen tárolni. A szerkesztőségünktől kapott kód bizalmasan kezelendő, harmadik személynek tovább nem adható.

Kód: